A GEM Klinika küldetése

A GEM Kognitív Klinika több mint tíz éve foglalkozik olyan gyermekek egyénre szabott, holisztikus fejlesztésével, akik intellektuális képességzavarral, nyelvi zavarral, részképesség zavarral, figyelemzavarral, illetve szenzoros-integrációs zavarokkal küzdenek.

Ennek nyomán egyedülálló tapasztalati bázisunk halmozódott fel kognitív, nyelvi, szenzoros és motoros problémák professzionális diagnosztizálásával, valamint ezek sikeres terápiájával kapcsolatban. Intézményünk ambuláns módon látja el a gyermekek individualizált, és komplex fejlesztését, bizonyítottan magas hatásfokkal rendelkező nemzetközi terápiák segítségével.

Jelentkezzen komplex vizsgálatra!

Kérdés esetén szakembereink készséggel állnak rendelkezésére.
Érdeklődjön a +36 30 145 5280  telefonszámon!

Vagy írjon üzenetet!

„Az IQ tesztek csak azt jelzik, hogy egy gyermek mit tanult. De azt nem, hogy mit képes megtanulni. A dolog nyitja az, hogy feltárjuk a gyermek tanulásának útjában álló akadályokat, hogy maga mögött tudja hagyni azokat.”

prof. Reuven Feuerstein

Adaptált terápiás rendszereink segítségével több terület egyidejű erősítésével végezzük a gyermekek fejlesztését. Szakmai hitvallásunkat a neuroplaszticitás témakörét érintő legfrissebb tudományos kutatási eredmények támasztják alá. Hiszünk benne és napról napra bizonyítjuk, hogy a látensen mindenkiben meglévő tanulási potenciál kiaknázható, jól megválasztott és alkalmazott terápiás rendszerek segítségével minden gyermek magasabb minőségű és kiegyensúlyozottabb kognitív- és érzelmi állapotba juttatható.

Klinikánkon öt szakmai műhely dolgozik szoros együttműködésben: kognitív, nyelvi, matematikai, mozgásfejlesztő- és szenzoros integrációs terápiát biztosító szekciók.

Munkatársaink között pedagógusok, gyógypedagógusok, konduktorok és logopédusok egyaránt megtalálhatók, folyamatos külföldi szakmai továbbképzésükre rendkívül nagy hangsúlyt helyezünk.

Nagy sikerrel kezeljük az enyhe-, illetve a közepesen súlyos intellektuális képességzavarral élő, vagy meglehetősen szórt képességprofillal rendelkező gyermekeket.

Amennyiben bizalmat éreznek felénk, kérjenek időpontot, segíteni fogunk Önöknek! Kollégáimmal együtt készséggel állunk rendelkezésükre!

Jelentkezzen komplex vizsgálatra!

Kérdés esetén szakembereink készséggel állnak rendelkezésére.
Érdeklődjön a +36 30 145 5280  telefonszámon!

Vagy írjon üzenetet!