Kapcsolatunk a Klinikával igen régre nyúlik vissza, egészen pontosan 2010-re. Gézuval 5 és fél éves korában kezdtünk járni a Klinikára heti rendszerességgel. A kezdetektől mind a mai napig Gézu értelmi, fejlettségi szintjének és életkorának megfelelő, személyre szabott komplex terápiában részesül.

Itt a Klinikán egy helyen megvalósul a logopédiai és kognitív terápiája, mozgásfejlesztéssel, speciális Vision szemterápiával, rágásterápiával kiegészülve. Mindez rendkívül képzett szakemberek (logopédusok, konduktorok, gyógypedagógusok) segítségével, akik folyamatosan vesznek részt továbbképzéseken külföldön. A szakértelem mellett nagyon fontos tényező a barátságos, jól felszerelt környezet, ahol a terápiás órák zajlanak. És persze az emberi oldal is elengedhetetlen! A magas szinten képzett terapeuták rendkívüli érzékenységgel, odaadással, odafigyeléssel, kedvességgel tanítanak, fejlesztenek. Gézu óvodás kora óta örömmel, szeretettel jár a Klinikára. Soha, egyetlen egy órára sem jelentett gondot számára, hogy a Klinikán maradt egyedül. Biztonságban és szeretve érzi itt magát, nagyon erős a kötődése a Klinikán dolgozó Terapeutákhoz.

Gézu fejlődésében a Klinikán alkalmazott egyedülálló, különleges módszer nagyon sokat segített. Évről évre okosodik, ügyesedik, önállósodik.

Egyedi beszédfejlesztő módszer a Klinikán végzett Prompt terápia is, ami Gézu beszédfejlődésében a logopédusoknak köszönhetően nagy sikereket hozott. Folyamatos a kapcsolattartás a Terapeuták és a szülők között a gyermekük fejlődésével, jövőbeni fejlesztési tervével kapcsolatban, ami nagyon hasznos és fontos dolog. Mi szülők pedig óralátogatásokkal győzödhetünk meg a különböző terápiák hatékonyságáról, valamint gyermekünk munkájáról terápia közben.

Sok mindenről tudnék még írni, de úgy gondolom, hogy az idő, pontosan 10 év, mióta járunk a Klinikára, magáért beszél, mindent igazol, bizonyít. Számunkra mindenképp áldás volt, hogy rátaláltunk a Klinikára, gyermekünk fejlődése szempontjából pedig mérföldkő.