HATÉKONYAN AZ ADHD ÉS AZ ADD ELLEN

Gyermeke figyelemzavar (ADD) vagy figyelemhiányos hiperaktivitás zavar (ADHD) diagnózist kapott és megoldást keres? A klinikai ADHD teszt nem válaszolta meg, miért állnak fenn a tapasztalt problémák? Tanulási nehézségekkel, figyelemzavarral küzd gyermeke, de nem biztos benne, hogy ADHD-val áll szemben? Felnőttként szeretné tudni, van-e figyelemzavara és ADHD tesztet szeretne? A leghatékonyabb figyelemzavar vizsgálat az amerikai fejlesztésű Gibson teszt!

Jelentkezzen komplex vizsgálatra!

Kérdés esetén szakembereink készséggel állnak rendelkezésére.
Érdeklődjön a +36 30 145 5280  telefonszámon!

Vagy írjon üzenetet!

AZ ADHD LEHETSÉGES TÜNETEI

A tünetek sokfélék lehetnek: az ADHD egy spektrum – van, akinél gyengébb, van, akinél nagyon erős formában van jelen. Az ADHD tünetei az egyes érintetteknél a figyelmetlenségtől a szétszórtságon át a komoly dührohamokig terjedhetnek. Megjelenhetnek figyelemzavar tünetek és hiperaktív tünetek. Éppen ezért nincs általános leírása a problémának, mégis megfigyelhető egyfajta ismétlődés, halmozottság a hiperaktív gyerekek jellemzői között.

Hiperaktivitás (ADHD) és/vagy figyelemzavar (ADD) jellemző tünetei:

 • Impulzivitás, robbanékonyság
 • Alacsony önbizalom
 • Nagyfokú motiválatlanság
 • Szétszórtság és szervezetlenség (Felnőtteknél is!)
 • Depresszió, kudarcérzet
 • Hangulatingadozás
 • Túlzott álmodozás (főleg lányoknál)
 • Figyelemhiány, koncentrációs nehézség
 • Tanulási nehézségek
 • Jelentős ingerlékenység, irritábilitás
 • Dührohamok

MI A FIGYELEMZAVAR OKA?

Szervi probléma az alapja: bizonyos agyi idegpályák nem fejlődnek ki, egyfajta alul-huzalozottság van jelen az agyban. A szükséges kémiai anyagok változó mértékben termelődnek, és a szokásostól eltérő módon működnek. Ennek következtében bizonyos hálózatok alulműködnek, mások bekapcsolva maradnak, amikor egy feladatot végez a gyermek vagy a felnőtt. Éppen ezért „furcsa” lehet az, ahogyan túlreagálnak, vagy éppen alulreagálnak dolgokat. Az ADHD és az ADD voltaképpen nem csupán koncentrációs zavar, hanem SZABÁLYOZÁSI, ÖNSZABÁLYOZÁSI probléma.

Úgy érzi, Önt vagy gyermekét is érintheti ez a probléma?

JELENTKEZZEN GIBSON-TESZTRE!

VAN KIÚT? MI LEHET A MEGOLDÁS?

A figyelemzavaros gyerekek jellemzőit mutató gyermek esetében számottevő változást hoz az agyi hálózatok megerősítése és újrahuzalozása. A jó hír az, hogy idegtudományi kutatások alapján kijelenthető: az ADHD-t jelentős mértékben fejleszteni lehet. Lehetséges a figyelemzavar kezelése, valóban működik a hiperaktív gyermekek és felnőttek sikeres kezelése! Az BrainRx programmal újrahuzalozzuk az agyat. Szigorú klinikai kutatások alá vetett vizsgálataink (több, mint 6000 ADHD-val élő gyermek vett részt a vizsgálatokban, továbbá számos sikertörténet támasztja alá a módszer működését) azt mutatják, a mentális tréning során javul a fókuszálási képesség még „zajban”, zavaró tényezők jelenlétében is, és szignifikánsan javul az önszabályozás, a társas kapcsolatok, a munkamemória és az önértékelés! A koncentrációs zavar és a figyelemzavar kezelése hosszú távú eredményekkel kecsegtet. Klienseink 50 százaléka gyógyszer mentesen tud tovább élni, maradandó javulást átélve.

HOGYAN TÖRTÉNIK AZ ADHD KEZELÉSE TANULÁSI KÖZPONTUNKBAN?

Mielőtt az alulhuzalozott agyi részek „edzése” megkezdődik, fontos látnunk, hogy pontosan melyek azok a területek, amelyek erősítése elengedhetetlen a változás érdekében. Figyelemzavar teszt helyett komplex kognitív mérést végzünk. A személyre szabott BrainRX programmal a figyelem fejlesztése mellett az agy egyéb kognitív képességeinek fejlesztése is történik, ezáltal látványosabb, maradandóbb változást érhetünk el ügyfeleinknél. A mérést a szokványos ADHD teszteknél rövidebb idő alatt elvégezhető, komplex képességfelmérő eljárással, Gibson-teszttel végezzük. Ezt követően kezdődhet el az ADHD kezelése. A vizsgálat alapján végzünk nagyon pontos, személyre szabott és célirányos agytréninget a változás érdekében a BrainRx programmal.

Ha nyugtalan gyermeke iskolai előmenetelét vagy tanulási-figyelmi képességeit illetően, tegye meg az első lépést: Jelentkezzen Gibson-tesztre!

A hiperaktivitás kezelése, az ADHD-s gyermek és felnőtt esetében a figyelem fejlesztése egy részletes diagnózis felállításával indul. A figyelemzavar tesztet követően hatékony, teljesen személyre szabott terápiával tudjuk megerősíteni azokat a kognitív és szabályozási képességeket, amelyek a tanulási- és figyelemzavart okozzák.

Jelentkezzen komplex vizsgálatra!

Kérdés esetén szakembereink készséggel állnak rendelkezésére.
Érdeklődjön a +36 30 145 5280  telefonszámon!

Vagy írjon üzenetet!